Perry Christmas

2015.12.21. 12:51

Drága Ördögök!

Eljutottunk végre ide is, hogy hosszú idő után nem csak a család békéjében elmerülve készülhetünk a legszebb ünnepünkre, hanem az MTE fénye is boldogsággal költözik be sokunk otthonában szentestére. Annyira jó volt látni szombat este a sok boldog arcot, megélni az ünnepi készülődést Veletek. Hiányérzet nélkül hagyhatta ott a ’15-ös évre mindenki a lelkének egy komoly darabját megbékélésre a csarnokban, hogy azt ’16-ban újfent magához láncolhassa. A legmélyebb tisztelettel mondhatunk köszönetet mindenkinek, kiknek része van abban, hogy nem csak a régről cipelt emlékek ládáját tolhatjuk be a fa alá 24-én, hanem szikrát kapott az egy ideje pislákoló kanócunk.

 

 

 Ez nem csak kosárlabda, ez sokkal több annál, mint hogy játék legyen. Ahol összetartozás, emberi szövetség van, ahol „vállhoz a váll” az arc poetica, ott nem játék van, hanem annál egy sokkal komolyabb érték adja leplét, a barátság szelleme kovácsolta összefonódás. Ezek a kapcsok érdemesek arra, hogy nem kevés küzdelmet, munkát beáldozva is élet maradjon a már sokszor sírként megmutatkozó MTE talaján. Ehhez szeretnék hatalmas erőt és kitartást kívánni mindenkinek, hogy ne csak beszélhessünk a célok távolságáról, hanem tapinthassuk is testközelből.

 

mte_karacsonyfa.jpg

 

Szívből kívánok minden Ördögnek meghitt, valós szeretettel átitatott ünnepeket kívánni. Szeresse mindenki másokban magát, magában pedig másokat, legyen társ a nyugalom, a béke pedig az útvezető. Ha lehetett kérni ajándékot, akkor azt gondolom megkaptuk Körmendről, ami a remény arra, hogy visszakerüljünk Magyarországon oda, ahol hosszú időn keresztül letaszíthatatlanul léteztünk. Legyen védjegyünk az összetartozás, templomunk a csarnok. Áldott karácsonyt minden MTE hívőnek, minden magyarnak!

 

Kendrick Perrynek a viszontlátás reményében mielőbbi felépülést, igazi körmendivé vált.

 

MTE ÖRÖKKÉ

A bejegyzés trackback címe:

https://mteblog.blog.hu/api/trackback/id/tr728188086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása