Messze még, de közeleg ...

2014.01.20. 14:59

Valami készülődik körülöttünk. A tegnapi győzelmünkre csak annyit kell mondani, hogy megvan, kiszenvedtük. Immáron a hetediket egyhuzamban. Nem volt szép játék, sőt helyenként gyenge, de most szombaton egy másik lapot kezdünk majd el írni, remélhetőleg másik tollal. Nem mostanában izgultam így végig egy meccset egy monitor előtt ülve otthon a szobában, mint tegnap este és nyilván nem voltam egyedül ezzel. Ami korábban volt jellemző, hogy a végjátékos meccseket buktuk, most átfordult pozitív irányba, talán köszönhető annak is, hogy egyre inkább csapattá érünk össze, a régebbi tapasztalatokkal ellentétben egészen időben. Iszonyat nehéz szakasz előtt állunk, ha a biztos rájátszást érő helyre akarunk odaérni az alapszakasz végére. Ilyenkor egy az MTE-nek szorító és sokszor érte élő ember óhatatlan elkezd átszellemülni, mások ezt úgy aposztrofálják, hogy megőrülni. Kicsit még korán, de nem nagyon bánom.

Még csak hétfő van, a meccs pedig szombaton. Jó is ez a rájátszásra való készülődés. Vagy túl korai ezt mondani? Majd visszatérünk erre. Nem azt mondom, hogy unatkoztam, csak a tegnap esti agyérrepesztő hosszabbítás megindított egy érzést, amire minden októberben vágyunk. Folytassuk!!

 

MTE

A bejegyzés trackback címe:

https://mteblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1005772047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása