Kezdet

2009.03.19. 09:40

A blog legfőbb célja, hogy a Körmendi kosárlabdázással kapcsolatos saját élmény, tapasztalat, információ írott formában a már mindenki által hozzáférehtő interneten elérhető legyen. Legelőször a verbalitást mellőzve beszéljenek a képsorok:

 

Az élet úgy hozta, hogy a fenti képeken látható közeg soha nem látott mélységű morális válságba sodródott. Talán a blogon később megjelenő gondolatok segítenek némileg abban, hogy az arra hivatottak felismerjék a problémák gyökereit, és megtalálják a múltban megélt hatalmas csaták, és élmények jelenbe történő átmentésének módját.

Meglátjuk, hogy életképes lesz -e a dolog.

MTE MINDÖRÖKKÉ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mteblog.blog.hu/api/trackback/id/tr721011362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibi74 2009.03.22. 00:40:29

Naná, hogy életképes lesz a dolog Szabi!

Szuper a blog, jó ötlet volt elkészítened. Ebben az eredményekben nem éppen bőséges szezonban jó lesz ide feljönni, és kicsit nosztalgiázni.

Mégegyszer gratula....

MTE!
süti beállítások módosítása